Lezing over bijen en drachtplanten door Jaap Smit op woensdag 25 maart 2020 is afgelast!

Helaas moeten wij u laten weten dat deze lezing i.v.m. het coronavirus is geannuleerd. Het Loughoes heeft ons dit ook vooral verzocht. De spreker, Jaap Smit,  is bereid zijn lezing over bijen en drachtplanten een andere keer te geven.

Begin dit jaar werd bekend dat het aantal insecten dramatisch is gedaald en vooral met de bijen gaat het al jaren slecht. Deze laatstgenoemden zijn zeer belangrijk voor de bevruchting van bloemen en nog belangrijker voor onze voedselvoorziening. Want, zonder bijen geen vruchten.

De lezing gaat niet alleen over bijen, maar ook over planten die bijen aantrekken, kortom hoe we onze tuinen bijvriendelijk  kunnen maken. Een zeer nuttige lezing, zowel voor onze eigen tuinen, als voor de natuur en ons voedsel.

Datum: afgelast!  woensdag 25 maart 2020
Plaats:  't Loughoes, Kosterijweg 2, 9761 GE Eelde
Tijd:  20.00 uur
Kostern:  leden van Groei & Bloei gratis; niet-leden € 4,00 p.p.