Lezing: 'Waarom groeit mijn plant niet?' door Arjan Schepers op donderdag 28 oktober 2021

Arjan Schepers is eigenaar van een vaste plantenkwekerij met een  bijzonder assortiment in Mariënheem (bij Raalte). De lezing gaat over hoe rekening te houden met de plek waar een plant van nature graag groeit. Zo krijgt u een mooiere tuin die minder werk oplevert.

Een plant op de juiste plaats planten maakt het leven een stuk gemakkelijker, de plant heeft het in uw tuin naar zijn zin en zal vanzelf uitgroeien tot een mooi en gezond exemplaar. Zo heeft u minder werk en hoeft u alleen maar te genieten!

Tijdens de lezing worden foto’s getoond van interessante en nieuwe planten. In de pauze en na de lezing zijn planten te koop.

Datum en tijd: donderdag 28 oktober 2021; 20.00 uur
Plaats: 't Loughoes, Kosterijweg 2, 9761 GE Eelde
Kosten: Leden Groei&Bloei gratis; niet-leden € 4,00 p.p.