UITGESTELD: Lezing: 'Waarom groeit mijn plant niet?' door Arjan Schepers op donderdag 15 oktober

I.v.m. Corona hebben wij moeten besluiten bovengenoemde lezing uit te stellen tot een nader te bepalen moment. Het bestuur beseft dat het voor de leden niet leuk is dat er geen activiteiten kunnen plaatsvinden. We hebben evenwel besloten, als de situatie rond dit virus weer veilig is, een extra activiteit te organiseren. Arjan Schepers hebben we ook gevraagd zijn lezing alsnog op een ander tijdstip te geven. De zalen in Haren en Eelde kunnen momenteel te weinig mensen ontvangen en we willen graag dat veel leden onze lezingen en andere activiteiten kunnen bijwonen. We hopen dat u begrip heeft voor ons besluit.

Nagekomen bericht: De spreker liet weten i.v.m. Corona dit jaar geen lezingen meer te willen/durven geven.

Arjan Schepers is eigenaar van een vaste plantenkwekerij met een  bijzonder assortiment in Mariënheem (bij Raalte). De lezing gaat over hoe rekening te houden met de plek waar een plant van nature graag groeit. Zo krijgt u een mooiere tuin die minder werk oplevert.

Een plant op de juiste plaats planten maakt het leven een stuk gemakkelijker, de plant heeft het in uw tuin naar zijn zin en zal vanzelf uitgroeien tot een mooi en gezond exemplaar. Zo heeft u minder werk en hoeft u alleen maar te genieten!

Tijdens de lezing worden foto’s getoond van interessante en nieuwe planten. In de pauze en na de lezing zijn planten te koop.

Datum en tijd: donderdag 15 oktober 2020; 20.00 uur: GAAT NIET DOOR!
Plaats: 't Loughoes, Kosterijweg 2, 9761 GE Eelde
Kosten: Leden Groei&Bloei gratis; niet-leden € 4,00 p.p.
Aanmelden verplicht: vóór 9 oktober via e.w.flentge(at)freeler.nl (Toos Flentge)