foto's

Houdt u ook van groen, bloemen en planten? Heeft u plezier in tuinieren? Vindt u het leuk uw hobby en liefde
voor de natuur met anderen te delen? Dan bent u hier op het juiste adres!

De activiteiten van de afdeling Haren en omstreken bestaan uit:

• Lezingen over tuinen, parken, bomen, tuinreizen
  • Bloemschikcursussen voor zowel beginners als gevorderden
  • Workshops (in december Kerststukken maken)
  • Open tuinen
  • Tuinbeurs
  • het Tuinfietsrondje

Digi-Nieuws

Abonneer u op de digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van de afdeling. U krijgt dan kort voor aanvang van een activiteit een herinnering per mail.

Klik hier om u te abonneren.

.

Bezoek aan De Wit gereedschappenfabriek te Kornhorn op 22 maart 2018

Donderdag 22 maart 2018 gaat Groei & Bloei afd. Haren/Eelde op bezoek bij De Wit gereedschappenfabriek in Kornhorn. De Wit is een familiebedrijf dat sedert 5 generaties gesmeed (tuin)gereedschap produceert.

Ontvangst met een kopje koffie of thee en na de rondleiding is er nog even gelegenheid om eventueel wat tuingereedschappen te kopen (pinnen is niet mogelijk!)

We verzamelen om 12.30 uur op de parkeerplaats van het Postiljon Hotel in Haren. Leden gratis en niet-leden betalen € 3,50. Vervoer wordt ter plekke geregeld.

Aanmelding op volgorde van binnenkomst bij Ineke Bremer; ineke01(at)tele2.nl  tel. 050 5271049

.

Agenda algemene ledenvergadering 2018 klik op: Opens internal link in new window>>>

Sociaal Jaarverslag 2017 klik op: Opens internal link in new window>>>