foto's

Houdt u ook van groen, bloemen en planten? Heeft u plezier in tuinieren? Vindt u het leuk uw hobby en liefde
voor de natuur met anderen te delen? Dan bent u hier op het juiste adres!

De activiteiten van de afdeling Haren en omstreken bestaan uit:

• Lezingen over tuinen, parken, bomen, tuinreizen
  • Bloemschikcursussen voor zowel beginners als gevorderden
  • Workshops (in december Kerststukken maken)
  • Open tuinen
  • Tuinbeurs
  • het Tuinfietsrondje

Digi-Nieuws

Abonneer u op de digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van de afdeling. U krijgt dan kort voor aanvang van een activiteit een herinnering per mail.

Klik hier om u te abonneren.

.

Tuinreis naar de Kwekerijdagen in Bingerden op zaterdag 16 juni 2018

De tuinreis vorig jaar naar het “ Park der Gärten”  in Bad Zwischenahn was een succes en daarom heeft het bestuur besloten om ook dit jaar weer een tuinuitje te organiseren en wel naar Bingerden. De kwekerijdagen op de historische buitenplaats Bingerden vormen de ideale gelegenheid om nationale en internationale kwekers, tuinboekenschrijvers en andere plantenliefhebbers te spreken, advies te vragen en onderling ervaringen uit te wisselen. Er is geen ander evenement in ons land waarbij er zoveel gerenommeerde kwekers uit binnen- en buitenland hun plantgoed tentoonstellen en aanbieden.

Het landgoed Bingerden is één van de oudst bewaard gebleven buitenplaatsen in ons land en ligt aan de rivier de IJssel, even buiten het Gelderse dorp Angerlo.

Op de website van Kwekerijdagen Bingerden kunt u alvast een voorproefje nemen. Opens external link in new windowwww.bingerden.com

De bus vertrekt op om 8.30 uur vanaf de parkeerplaats bij het Postillion Hotel, Emmalaan in Haren en komt om ongeveer 17.30 uur daar weer terug. De prijs van deze reis is vastgesteld  op €40 voor leden en €45 als u geen lid bent. Hierbij is de entreeprijs inbegrepen. U kunt zich opgeven tot 25 mei via het Opens internal link in current windowaanmeldingsformulier  of bij Ineke Bremer tel. 050-5271049, email: ineke01(at)tele2.nl

U bent pas zeker van uw plaats als u zich heeft aangemeld en betaald. Betaling op nr. NL48 INGB 0004 0715 07 op naam van B.J. Bremer in Groningen. (Niet betaald betekent niet mee). Plaatsing vindt plaats op volgorde van binnenkomst. De reis gaat alleen door bij minimaal 15 aanmeldingen. Voor nadere informatie kunt u terecht  bij Matty Niemeijer ( Tel. 050-5347092) of Ineke Bremer

Voorjaarsactie voor leden!

Het is weer tijd voor de Voorjaarsactie en dit jaar hebben we daarbij ook een erg leuk voordeel voor de bestaande leden!

De 'Mini Rainsaver' regenton met een inhoud van 100 liter, inclusief een poot zodat je er een gieter onder kunt zetten en een vulautomaat voor de verbinding met de regenpijp. Zie afbeelding.

Normaal kost deze regenton € 72,50 en nu speciaal voor u als lid € 35,00 als u de regenton voor zaterdag 14 april 2018 bestelt via g.h.wehmhof(at)home.nl Geef duidelijk aan welke kleur regenton u wilt kopen (groen of antraciet).

De regenton dient u zelf op te halen op een nader bekend te maken plaats en tijd in Eelde waar ook de contante betaling plaats vindt.

Voor alle aanmeldingen na deze datum moeten wij u teleurstellen.

Gemaakt op de voorjaarscursus !

Kom naar de Tuinweek

Deze maand in Groei & Bloei

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien