Kerst bloemsierkunst demonstratie

Op woensdag 29 november is er weer de mogelijkheid om alvast inspiratie op te doen voor het maken van uw eigen kerst bloemwerk. Ditmaal zal de demonstratie verzorgd worden door Anniek Siegers.
Anniek heeft een bloem- en cadeau boutique in Norg waar ze met veel passie en liefde voor het vak aan het werk is. Diverse malen heeft ze meegedaan aan het in kerstsfeer aankleden van de Havezate Mensinghe in Roden en daarbij viel ze echt op.

Ook doet ze mee aan wedstrijden van de vakorganisatie en valt daarmee regelmatig in de prijzen.

Het blijkt dat ze die activiteiten vooral leuk vindt omdat ze daarbij grootser kan uitpakken dan met het werk dat ze in de winkel kan verkopen. Anniek werkt het liefst met natuurlijke materialen en dat is wat haar werk ook kenmerkt.

Tijdens de avond zal Anniek acht werkstukken maken en ons diverse tips geven waarmee we thuis zelf aan de slag kunnen. De stukken zullen aan het eind van de avond allemaal verloot worden. Behalve een inspirerende avond gaan er dus ook acht gelukkigen met een mooi en bijzonder bloemstuk naar huis. Komt u ook kijken?

Datum: woensdag 29 november
Plaats: het Loughous, kosterijweg 2, 9761 GE Eelde
Tijd: 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur
Kosten: € 4,00 voor leden, € 7,50 voor niet leden