Activiteiten & Actueel

Tuinfietsrondjes 2019

 

Gaat u mee? Op de fiets genieten van de natuur!

 

23 juli 2019 zoeken de natuur op. We gaan een bezoek brengen aan de Onlanden, een natuurgebied van Natuurmonumenten aan de Madijk 1 in Eelderwolde. Een gids neemt ons te voet mee om dit bijzonder rijke gebied aan flora en fauna te bekijken. Ook is het mogelijk van dit gebied te genieten op de uitzichttoren. Het restaurant is speciaal voor ons open voor koffie/thee etc. en toilet.

 

We zullen het fijn vinden wanneer u zich wel opgeeft voor deze avond bij Toos Flentge, tel. 050-5349131 of per e-mail: e.w.flentge(at)freeler.nl

 

20 augustus 2019 verzamelen we ons om 19.00 uur bij het Dorpshuis De Groenenberg, Markeweg 17, Glimmen. Janneke Kruijer is druk bezig om hier twee leuke tuinen voor ons te zoeken. Belooft een fijne avond te worden!

 

Is fietsen voor u een probleem? Belt u rustig naar Toos Flentge (zie boven) dan vertellen we welke tuinen we bezoeken en kunt u met de auto komen. Zoals altijd zijn er geen kosten verbonden aan de tuinfietsrondjes, behalve eventuele consumpties in restaurant De Onlanderij op 23 juli. 

.

meer

 

 

 

18
Jul
mijn huis en tuin dieren
15
Jul
Knollentuin zonder ziel